Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els monogràfics de La Local: la nostra nova secció

La Local-Ràdio Tiana estrena nova secció: Els Monogràfics de La Local. A diferència d’altres continguts que s’ofereixen actualment a través d’aquest mitjà local, la nova secció té l’objectiu d’aprofundir, en format reportatge, en diversos temes de la vida quotidiana de les tianenques i tianencs. Cada monogràfic tindrà un títol, sota el qual es publicaran els articles que calgui per arribar a la visió més completa possible del tema en qüestió.

Alèxia Guilera, directora de La Local-Ràdio Tianaràdio, parla sobre la necessitat de crear-hi una secció amb anàlisis més en profunditat:

 

La nova secció ha engegat amb la història d’en Rubén, el montgatí que està venint fins a Montgat des de Singapur en bici. Periòdicament, La Local-Ràdio Tiana publica una peça de seguiment de la seva aventura.

A la nova secció s’abordarà també el debat sobre l’estat de la Sala Albéniz, on comptarem tant amb la veu dels usuaris, com la dels tècnics i amb la de la regidora de Cultura, Núria Blasco.

Per les properes setmanes també està previst el llançament d’una sèrie de reportatges sobre els joves organitzats de Tiana, que mouen el poble a través de les seves diverses entitats.