Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els regidors i regidores s’acomiaden del ple en l’última sessió del mandat 2019-2023

Aquest dimecres 14 de juny ha tingut lloc una sessió extraordinària del ple municipal amb un únic ordre del dia, l’aprovació de l’acta de l’anterior ple. Més enllà del contingut, però, la importància d’aquest ple recau en el fet que ha sigut l’últim del mandat 2019-2023. Habitualment, els regidors i regidores aprofiten aquest darrer ple per acomiadar-se i enguany no ha sigut diferent.

Dels 13 regidors que conformen el ple actual, 7 no repetiran en la pròxima legislatura. Es tracta d’Antonio Sánchez, Jaume Darbra, Jordi Marí, Alex Robles, Gemma Rosés, Marta Guàrdia i Eduard Alfaro.

Antonio Sánchez, Jaume Dabra i Jordi Marí van fer un repàs de la convulsa legislatura i van agrair la feina dels treballadors i treballadores municipals. Darbra també va desitjar encerts a Junts per Tiana perquè tenen per davant “una tasca molt complexa” i Marí va assegurar que continuaria treballant pel poble des de fora:

 

 

 

Alex Robles va demanar a Junts per Tiana que sàpiguen governar amb tarannà dialogant i Gemma Rosés va assegurar que havia après molt i que aquest mandat l’havia fet més forta:

 

 

Marta Guàrdia va dir que havia començat el mandat contenta, però que el seu pas de JuntsxCat a regidora no adscrita l’havia acabat convertint en un “calvari”. “No puc tenir bones paraules per la majoria de companys del consistori”, va afegir, i els va recomanar fer autocrítica per com l’havien tractat:

 

Per últim, Eduard Alfaro va agrair l’oportunitat d’haver pogut ser regidor, encara que hagi sigut per poc temps:

 

Pel que fa als regidors i regidores que sí que continuen, alguns d’ells també van voler oferir unes paraules. Montse Torres, que es va incorporar a mitjan mandat i repetirà com a regidora de Junts per Catalunya, es va acomiadar dels companys que no continuaran, va dir que durant aquest temps havia après la responsabilitat que comporta ser regidora i va agrair l’ajuda rebuda:

 

Albert Sales, que també repetirà com a regidor dels Socialistes de Tiana, va qualificar la legislatura com una de les “més estranyes, convulses i dures” on les emocions han estat a flor de pell:

 

Isaac Salvatierra, com a alcalde de la corporació, va tancar el ple manifestant el seu agraïment per la feina feta i el desig que els pròxims 4 anys “siguin menys convulsos”:

 

Aquest pròxim dissabte 17 de juny se celebrarà la sessió constitutiva de l’Ajuntament de Tiana sorgit de les eleccions celebrades el passat dia 28 de maig. La sessió tindrà lloc el dissabte 17 de juny a les 12 hores del migdia, a la Sala Albéniz, habilitada a tal efecte per acord del Ple de l’Ajuntament del dia 4 d’abril de 2023.