Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els Reis Mags d’Orient arriben a Tiana des de la muntanya

La nit de reis és una nit màgica que tothom espera amb candeletes per rebre els regals més esperats però prèviament els tres Reis Mags es deixen veure per diferents indrets. A les sis de la tarda, Ses Majestats tenien una cita especial amb els tianencs. Melcior, Gaspar i Baltasar han baixat amb les seves carrosses pels carrers de Tiana desprenen alegria i il•lusió. Els nens els esperaven a les voreres amb els tradicionals fanalets per il·luminar el seu camí que els ha portat de l’orient fins a la vila.

Un any més, la màxima concentració durant la cavalcada ha estat a l’alçada de l’estanc i l’oficina de la caixa. Al arribar a l’avinguda Isaac Albéniz, els més petits i els no tant petits han omplert les voreres i han fet que l’avanç dels reis fos una mica més lent. El ritme ha augmentat al arribar al carrer Onze de Setembre i al retorn pel Carrer Matas.

La cavalcada a finalitzat a la Plaça de la Vila on els tres Reis Mags han baixat de les carrosses i els més petits han aprofitat per fotografiar-se amb ells. Finalment, Ses Majestats han entregat les tradicionals pilotes a tots els nens que pacientment han fet cua al llarg de tota la plaça.

Qui tampoc ha faltat en aquesta nit màgica ha estat l’alcaldessa, Esther Pujol, que ha demanat als Reis Mags moltes oportunitats pel poble, confiança per un futur en endavant per a tots els tianencs i moltíssima il·lusió pels 365 dies de l’any.

Els Reis Mags s’han acomiadat ja que els hi espera una nit llarga. I no només per ells, també serà llarga pels pares i nens ja que és una nit especial, màgica i inquietant que tothom espera que passi ràpid per trobar-se amb allò que han demanat a Ses Majestats.