Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els Reis tornen a venir de l’Orient

Un any més Tiana es prepara per viure una de les nits més màgiques de l’any. Es tracta de la del 5 de gener, el dia que ses majestats Melcior, Gaspar i Baltasar; abans de començar la Ruta que els portarà per totes les cases de Tiana, recorreran els principals carrers de la vila i repartiran més de 400 kg de caramels. Serà a partir de les 6 de la tarda

Els nens i nenes podran seguir tota la cavalcada que passarà pels principals carrers de Tiana fins arribar a la Plaça de la Vila. Allà adoraran el pessebre que organitzen des de l’Agrupació artística del Casal de Tiana. Un cop fet els obsequis, seran rebuts per les autoritats locals que els faran entrega del pa i la sal en símbol d’hospitalitat. A més l’alcaldessa de Tiana  farà entrega de la clau que serveix per poder entrar a les cases i, així, deixar els regals.

 

El Patge vindrà el dia 30

IMG_4436

El primer contacte, però, serà el proper dia 30, quan el Patge Reial visitarà Tiana. L’emissari de ses majestats donarà una volta pel poble abans d’asseure’s a l’escenari de la Sala Albéniz, sobre les sis de la tarda. Allà rebrà totes les cartes dels nens i nenes de la vila. El patge escoltarà les seves peticions i les transmetrà a Melcior, Gaspar i Baltasar.

 

El dia 6 visita al centre ocupacional

El dia 6 de gener els tres Reis encara estaran per Tiana, per fer una darrera feina abans de marxar cap a l’orient. Aquell dia es desplaçaran fins al centre ocupacional Verge de l’Alegria on faran entrega dels regals a tots els que es congreguen allà. Després els tres Reis marxaran fins al 2016.