Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els secrets de l’alimentació infantil, a la Sala d’Exposicions del Casal

Aquest dimarts a les 17h de la tarda s’ha fet el primer dels tallers d’Alimentació Saludable destinat a pares i mares de nens i nenes d’Educació Infantil. Tot i que no hi ha hagut massa assistència, els qui ho han fet han pogut gaudir d’un taller participatiu on s’ha volgut orientar als pares i mares a l’hora de dissenyar els àpats dels seus fills.

IMG_3434

El taller s’ha dividit en dues parts. A la primera, purament conceptual, s’han recordat els principals grups alimentaris i s’ha deixat clar com hauria de ser un àpat equilibrat en la rutina d’un infant d’entre 3 i 5 anys.

IMG_3439

També s’ha obert un torn de preguntes que han servit per resoldre dubtes, un dels altres objectius de l’activitat. L’Estel, encarregada del taller, ha explicat per què és important que pares i mares assisteixin a tallers com aquest:

 

Després, i amb la gran piràmide dels aliments fixe en una pantalla, s’ha organitzat un “joc”. Per equips, s’havia de dissenyar dos menús infantils al detall. Però això no era tot ja que, un cop acabats, l’equip rival els havia de valorar.

IMG_3442

L’activitat ha acabat amb una valoració molt positiva dels que hi han anat. Tot i que el taller anava adreçat a pares i mares, també hi ha assistit algun mestre interessat en nutrició. Així ho han comentat a La Local:

 

IMG_3441

Per tots aquells que avui no hi hagin pogut anar i vulguin aprendre a fer de l’hora de menjar un acte divertit, recordar-los que l’activitat es repetirà demà a les 17h a la Sala d’Exposicions del Casal.