Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els Tabalers participaran, diumenge, a la Jornada de neteja del bosc

La jornada europea de neteja popular de boscos i espais naturals, l’ European Clean Up Day, aterrarà aquest diumenge de nou a Tiana. La tercera edició arriba amb dues grans novetats: la participació dels Tabalers de Tiana i un tastet de vi (ofert per Quim Batlle) amb un vermut, que s’oferirà a Can Ballús un cop acabada la neteja col.lectiva del bosc.

Els Tabalers faran una cercavila per convocar tothom. Si en voleu més detalls, ells mateixos ho expliquen en aquest vídeo que han gravat:


A Tiana, aquest any, la neteja del bosc es concentra a l’àrea de l’ermita de l’Alegria, tal com expliquen des de Medi Ambient:

 

Un dels objectius de Medi Ambient és que aquesta neteja tingui un indicador per tal que sigui ben visible l’abans i el després de la zona netejada:

 

La cercavila dels Tabalers començarà a la plaça de la Vila i anirà seguint carrers i places del pobles, fins acabar a la plaça de l’Església.  Des d’allà, a les 11h, es començarà la caminada carretera amunt, fins al barri de can Gosch, per avançar cap a l’ermita de l’Alegria.

Cartell d'aquesta jornada
Cartell d’aquesta jornada