L’escriptora i periodista Empar Moliner ha inaugurat aquest divendres 13 de juny a Can Riera la setzena edició del Tast Tiana 2025, que enguany ha tingut una novetat destacada: “Estrenem un canvi de model […] Hem eliminat els tiquets per simplificar el procés dels restauradors i reduir cues” va explicar l’alcalde de Tiana, Isaac Salvatierra, durant la inauguració. Ambdós van reivindicar el vi com a part de la nostra cultura i, en especial, el de la DO Alella. “Tenim nous cellers, la DO està creixent i és una molt bona notícia”, va dir el batlle.
Amb la Plaça de la Vila com a eix central, els espais de degustació s’han repartit entre el carrer Marquès de Monistrol, la plaça del Coro, el jardí Lola Anglada, els Jardins de can Baratau, Lola Anglada i l’interior de can Riera.
Ver esta publicación en Instagram
Una publicación compartida por La Local Ràdio Tiana (@lalocal_tiana)
L’Endiablada, la novetat d’aquesta Festa Major petita
La mostra gastronòmica i del vi de Tiana va compartir dies amb la Festa Major petita de Sant Antoni, que enguany comptava entre la seva programació amb una nova activitat, l’Endiablada, organitzada pels Diables de Tiana en el marc dels 30 anys de l’entitat.
Ver esta publicación en Instagram
Una publicación compartida por La Local Ràdio Tiana (@lalocal_tiana)
Tampoc han faltat actes tradicionals com la ballada de sardanes amb la cobla Maricel, la cercavila i ball dels Gegants i gegantons i la XXX Trobada de puntaires.
Ver esta publicación en Instagram
Una publicación compartida por La Local Ràdio Tiana (@lalocal_tiana)
Ver esta publicación en Instagram
Una publicación compartida por La Local Ràdio Tiana (@lalocal_tiana)