Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

En marxa un nou tram del passeig marítim de Montgat

Montgat posarà molt aviat fila a l’gulla a l’actual problema de convivència entre ciclistes i vianants al passeig marítim del municipi. Les obres d’allargament de l’actual tram arribaran fins a davant de Can Fava i començaran després de l’estiu, encara que no hi ha encara una data definida. També s’ampliarà la part del nou passeig que toca més a la platja, mitjançant una passarel.la, de manera que hi puguin circular sense conflictes ciclistes i vianants. Ho explica l’alcaldessa de Montgat, Rosa Funtané:

 

Una altra novetat és que l’espai que el Club Marítim de Montgat ocupa actualment dins de la platja (300 metres quadrats),  quedarà sota del nou tram de passeig marítim. Això permetrà endreçar molt el nou espai:

 

Una rampa permetrà accedir a la platja a les persones amb mobilitat reduïda i es remodelarà també la plaça de la Llotja de pescadors, lloc on encara es fa la subhasta cantada del peix.

Tot plegat, per a l’alcaldessa de Montgat és un altre pas endavant en la profunda remodelació que s’està fent al municipi des de fa anys:

 

Les obres les sufragarà l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i tenen un pressupost de 780.000 euros.