Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

En marxa una nova edició del concurs Superlectors, amb premis molt especials

Des de començament de mes, ja està en marxa un clàssic d’estiu a Tiana: el concurs infantil Superlectors. Adreçat a infants d’entre 6 i 12 anys, l’ha coordinat i engegat, com cada estiu, el personal de la biblioteca Can Baratau. Una de les seves bibliotecàries, la Marta Huguet, ens el presenta:

 

Aquest cop, per segon any consecutiu, torna a haver una novetat important: el Superlectors no premia el nen o nena que més llegeixi sinó el sol fet de llegir:

 

Als petits lectors que concursin se’ls lliura un talonari (n’hi ha tres de diferents) que conté un seguit de reptes per anar fent, com ara respondre algunes preguntes referents a personatges de llibres o fer una videorecomanació d’una pel.lícula.

Després de realitzar cada prova del talonari, es diposita a la bústia del concurs una butlleta amb les dades personals, segellada per la biblioteca. I a esperar el veredicte, que es coneixerà aquest 2 de setembre via web, twitter i facebook.

El foment de la lectura entre els infants és, comptat i debatut, el veritable objectiu de la iniciativa:

 

Aquesta nena serà una de les participants al Superlectors d’aquest any:

 

Alguns dels premis del concurs d’enguany, a més dels clàssics lots de llibres, tenen molt a veure amb el dia a dia del poble. I és que el guanyador o guanyadora podrà ser al balcó de l’Ajuntament quan es faci el proper pregó de Festa Major, viure en directe l’emissió d’un programa a Ràdio Tiana o ser el protagonista de la Pedalada 2016.

No hi ha límit de butlletes per persona però totes han d’estar segellades, això sí. Es pot concursar fins el 30 d’agost i els talonaris amb les butlletes també es poden descarregar per internet des del web de la biblioteca.

Trobareu tota la informació del Superlectors 2016 aquí.