Aquest diumenge 7 d’agost, Alta Alella, ha organitzat una activitat per gaudir, de cap a peus, dels moments presents que regala pels sentits un paisatge vinícola.
El desig de Josep Maria Pujol, propietari d’Alta Alella, és que aquests tallers serveixin perquè el celler s’integri de forma natural en la vida del municipi i de les persones que el visiten.
Per fruir de l’esdeveniment, despertar els sentits i “apagar la ràdio del pensar sense parar”, l’activitat ha començat amb un taller de ioga al Celler de les Aus.
Per Anne-Emmanuelle Calme, la professora de Hatha-ioga i practicant des de fa 9 anys, el taller té la fita de posar-nos en contacte amb el moment present i despertar els sentits pel tast posterior
Els participants destaquen el despertar de la consciència i sentits després de la classe de ioga i meditació per fer el tast de vins.
Tot seguit s’ha fet una caminada per les vinyes d’agricultura ecològica amb les explicacions de Valérie Veilleux, responsable de comunicació i enoturisme d’Alta Alella.
L’activitat ha finalitzat amb una degustació de diversos caves naturals de pansa blanca i rosada, entre ells, un exquisit Mirgin i vins radicals (vins sense sulfurós) guiats per les explicacions de la responsable de visites d’Alta Alella, Orianne
Natura & Ioga és una activitat en terra de sauló, vinyes i vistes al mar, amb una meditació conscient per fruir de la passejada per les vinyes i del plaer de tastar vins i caves ecològics.