Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Engega la campanya “Tiana amb els ulls ben oberts”

Amb el repartiment de targetons informatius que ha començat aquest divendres a les bústies de tot el veïnat, l’Ajuntament acaba d’engegar la campanya “Tiana amb els ulls ben oberts”.

IMG_4782

L’objectiu és fer arribar a tianencs i tianenques un seguit de consells de seguretat per prevenir robatoris, després que els darrers mesos hi hagi hagut un repunt d’aquest tipus de delicte al poble. Ho ha explicat en detall a La Local l’alcaldessa, Ester Pujol:

 

La campanya tindrà diverses fases: a més de la bustiada, que ja ha començat, es faran xerrades amb diversos col.lectius de Tiana, com la gent gran i els estudiants. El format és multiplataforma, tan s’hi arriba a través de les xarxes socials, com de vídeos o bé amb aquestes xerrades. D’aquesta manera s’arribarà a qualsevol persona

 

Els comerços de Tiana seran un altre dels objectius de “Tiana amb els ulls ben oberts”: membres de la Policia Local hi faran visites informatives durant les properes setmanes, per donar als comerciants diversos consells de seguretat. Aquest és el vídeo de la campanya: