Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

“Ens recorda les lluites de l’època de Franco però, ara, no tenim por”

Tranquil.litat, alegria… i el DNI, passaport o carnet de conduir: és el que les entitats Òmnium Cultural i ANC de Tiana recomanen portar l’1 d’octubre a tothom que tingui previst anar a votar. La votació, al poble, si finalment té lloc, es farà només a l’institut de Secundària. S’hi hauran d’encabir la quinzena de seccions que es reparteixen habitualment entre els 5 col.legis electorals que s’habiliten a Tiana quan hi ha eleccions.

No se sap encara el lloc exacte de l’edifici que acollirà la votació però podria tornar a ser, com al 9-N, el menjador de l’institut. L’horari, l’habitual d’una jornada electoral: de 9h a 20h ininterrompudament, si no hi ha cap incident.

En Lluís Neira, representant d’Òmnium a Tiana, i la Cel.la Fort, de l’ANC de Tiana, recomanen anar-hi d’hora, pujar-hi a peu o en transport públic i tenir força paciència:

 

Tant en Lluís com la Cel.la no poden evitar rememorar, aquests dies, les seves lluites de l’època franquista, afirmen. Amb una gran diferència respecte a aquells anys, però:

 

Tant la Cel.la, secretària de l’ANC de Tiana, com en Lluís, que és apoderat per Òmnium, tenen la intenció de quedar-s’hi tot el dia, a l’institut:

 

El recompte serà un dels moments que pot ser més delicats, coincideixen tots dos. Insisteixen que cal mantenir la calma en qualsevol cas:

 

Totes les persones que facilitaran logíticament el referèndum a Tiana coneixeran molt poc abans de l’1-O els detalls de tot plegat.