Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Entren a robar al Casal dues vegades aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana han entrar a robar al Casal. La matinada de divendres a dissabte els lladres van petar amb un cendrer un dels vidres de la porta principal del bar però no van robar res. La matinada següent hi van tornar a entrar i aleshores es van endur diners en efectiu del pot de les propines, un ordinador portàtil i diverses ampolles de vi i licor, entre altres objectes.

Aquest dimecres, la planxa de fusta que substitueix provisionalment el vidre trencat encara era ben visible a la porta del bar del Casal.

El recinte té alarma però justament aquest cap de setmana no l’havien engegat. Per això, la Policia Local creu que han estat lladres oportunistes, és a dir, que el robatori no estava previst sinó que, per alguna raó, van saber que l’alarma no estava posada i van decidir entrar a robar.

Els lladres van mirar de forçar el pany de la portalada de ferro que tanca el recinte, a l’avinguda Isaac Albéniz però, en no poder, van optar per saltar la tanca que separa el Casal de la carretera.

IMG_20180117_125850

Darrerament també han entrat a robar al bar del camp de futbol municipal i a l’institut de Secundària de Tiana. Policia Local i Mossos d’Esquadra investiguen l’autoria de tots aquests fets.