Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

ERC demanarà al ple un informe sobre l’actual situació dels ajuts socials i d’educació

El grup municipal d’ERC apel·la a l’interès que sempre han tingut en matèria d’afers socials per demanar a l’equip de Govern municipal, en el ple d’aquest dimarts, un informe on es detallin les partides destinades als ajuts socials i educatius durant l’any 2017, incloent una comparativa amb els 4 anys anteriors. Marta Guàrdia, portaveu municipal d’ERC, ho explica més detalladament:

 

Guàrdia destaca com l’any passat, des de les regidories de Serveis Socials i Educació, que llavors estaven en mans d’ERC, ja van fer aquest informe. Per tant, demanen que, tal com van fer ells, el PSC faci el mateix:

 

Des de l’inici de l’actual legislatura, s’han impulsat noves línies d’ajuts socials per a famílies i persones vulnerables, ajuts de menjador i d’escolarització per a l’Escola Bressol, ajuts pel material escolar, sortides, llibres, etc. a Primària i Secundària i fins i tot ajuts per a la pràctica d’activitats extraescolars com l’esport, la música i la dansa. El que vol saber ERC, per tant, és quina quantitat s’ha destinat a cada un d’aquests ajuts i si ha anat en augment o no.