Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

ERC espera guanyar les eleccions generals a Tiana

La secció local d’Esquerra Republicana ha fet una reunió, aquest dimarts al Casal, per preparar les eleccions generals que se celebren aquest diumenge 26 de juny. Han fet distribució de les meses i dels apoderats i han organitzat tot el que cal per fer el seguiment de la jornada electoral.  Des de la formació estan molt contents per com està anant la campanya. Reconeixen que per aquesta nova cita van a per totes. Ho explica la presidenta d’ERC a Tiana, Maria de Gador Ayra

 

Tot i les ganes de guanyar, la presidenta reconeix que la repetició de les eleccions és un problema perquè la gent comença a estar cansada de tanta cita política. I és que des del maig és la quarta vegada que es crida a les urnes els electors:

 

A Tiana esperen guanyar a En Comú Podem

ERC es marca com a objectiu per aquests comicis superar En Comú Podem a Tiana, que a les passades eleccions genrals, el 20-D, els va arrabassar la victòria per un estret marge de vots: ERC va treure a Tiana un total de 1107 vots (un 22,06% del total) però els va superar En Comú Podem, amb 1.116 vots. Diumenge, volen ocupar la primera posició en nombre de vots al poble, com ja va succeir a les darreres europees. Tot i això, a Tiana no s’ha fet campanya: la presidenta creu que no calia:

 

Des d’Esquerra asseguren que faran seguiment, plegats, de la nit electoral però a hores d’ara encara no saben a on.