Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Es constitueix per primer cop el Consell d’Adolescents de Tiana

El Consell del Infants i el d’Adolescents ja estan constituïts. Tots dos pretenen fomentar els valors cívics entre els més joves, inculcant-los valors com la cooperació, la solidaritat o el respecte i fer-los partícips de les decisions i actuacions que es fan a Tiana.

L’alcaldessa Ester Pujol ha presidit l’acte, conjuntament amb el primer tinent d’alcalde Ricard Fabra i la regidora de l’Àrea de Benestar i Drets Socials, Marta Guàrdia.

Per primera vegada, s’inclouen també els adolescents que estudien a l’Institut Tiana, als quals es vol tenir en compte perquè expressin i ajudin a dissenyar la Tiana que volen els joves. Ho ha explicat la responsable de la dinamització dels consells, Marta Martorell:

 

A l’acte de celebració s’han lliurat els diplomes acreditatius per a tots els participants a les eleccions d’enguany, samarretes i carpetes. També s’han repartit les acreditacions de cadascun dels candidats del nou Consell i membres dels tres centres de Tiana: les dues escoles i l’instiut.

CONSELL INFANTS 15-16 2

 

La mobilitat, eix central

Aquest any, el Consell treballarà per a la mobilitat de les persones a Tiana: debatrà sobre camins escolars, mobilitat a totes les edats, la ubicació del tramvia de Tiana i, com no, prepararà el tradicional Pregó de la Festa Major de Sant Cebrià 2016. Després de 4 anys, hi ha el convenciment que aquests consellers tenen molt més clara la seva feina:

 

Després de la constitució dels Consells, ara comença la feina, que els portarà a observar atentament el dia a dia del poble.