Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Es dissol el consell municipal de mitjans de comunicació

Aquest divendres s’ha dissolt el consell municipal de Mitjans de Comunicació de Tiana, que havia estat actiu els darrers sis mesos. Una de les funcions més destacades que aquest òrgan havia de fer era assegurar un procediment transparent i objectiu en l’elecció del nou director o directora de Ràdio Tiana. Un objectiu complert, tal i com han destacat unànimament els membres presents del Consell. Ricard Fabra, president d’aquest Consell:

 

La persona escollida per dirigir la ràdio és Alèxia Guilera, que havia estat ocupant el lloc en funcions des de la marxa de l’antiga directora, Marta Mestre, el juliol passat.

Juntament amb l’elecció de la novadirectora de la ràdio, una altra prioritat del Consell era acabar d’elaborar el propi reglament que el regeix. Una tasca més complicada a la que s’hi han vist afegides altres feines a realitzar.

 

Per a la modificació del reglament està previst fer una proposta als grups municipals perquè en puguin suggerir els canvis que creguin oportuns. Tal i com estava previst, el Consell s’ha dissolt al mig any de ser creat.