Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Esperança Cases porta el perfum creatiu i experimental fins a Can Riera amb el Tiana Art Lab

Com a mestra artesana perfumista, l’Esperança Cases (El Jardí Secret) ha de fomentar i protegir el seu ofici. És per això que, un cop jubilada, va decidir organitzar a Can Riera el Tiana Art Lab, unes jornades dedicades al perfum creatiu i experimental a través de les quals pot continuar fent difusió del seu ofici i oferir una formació gratuïta amb els mateixos paràmetres de qualitat i de rigor que ella feia en el seu estudi: 

 

El lloc on s’havien de fer aquestes jornades havia de ser, inevitablement, Tiana, lloc de l’única mestra perfumista del país:

 

L’any passat va establir les bases i, enguany, el Tiana Art Lab s’ha consolidat. La segona edició tindrà lloc la setmana del 16 al 22 d’octubre. Tot i que els dies centrals seran divendres 20, dissabte 21 i diumenge 22, enguany incorpora una novetat que es farà dilluns 16 d’octubre a la Llar de les Persones Grans. Es tracta d’una xerrada adreçada als socis i sòcies on es farà un passeig per la història de la mà del perfum:

 

La presentació del Tiana Art Lab es farà divendres 20 a les set de la tarda:

 

Les jornades comptaran amb tres formacions gratuïtes que requereixen d’inscripció prèvia. La primera es farà dissabte 21 a les onze del matí i estarà protagonitzada per les matèries impensables de la rebel·lia perfumista d’en Gabriel Silvestrí:

 

El mateix 21 d’octubre, però a les cinc de la tarda, l’Esperança Cases oferirà una classe magistral titulada “El Perfum dels Arbres”:

 

Les formacions acabaran el diumenge 22 a les cinc de la tarda amb el taller experimental “En clau de perfum”, una experiència exclusiva per a professionals acreditats del món músical:

 

Per altra banda, del 20 al 22 es comptarà de nou amb l’exposició de perfums d’artesanes del món. En aquest cas l’entrada és lliure fora d’horari de les formacions:

 

A més, també es podran veure els dibuixos sorgits del taller que va fer a la Plantada Popular d’enguany:

 

L’Esperança Cases afegeix que aprofitarà el marc del Tiana Art Lab per fer la presentació de l’exposició autobiogràfica “M’exposo” que acollirà Empremtes de Catalunya del 26 d’octubre al 2 de novembre al Centre d’Artesania Catalunya. Serà el diumenge 22 a les onze del matí:

 

L’exposició estarà formada per 6 perfums que parlen d’ella, cada un acompanyat per una fotografia i una música. Serà, doncs, una experiència olfativa, visual i musical:

 

Foto de portada: Andrea Rigalós