Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Ester Pujol ratifica que la pacificació del centre passa per treure’n la majoria de cotxes

Ester Pujol ha ratificat l’objectiu de l’equip de govern municipal de pacificar el centre de Tiana i de fer-ho, ha dit, treient la major part dels cotxes que ara aparquen en aquesta zona del poble. Ha estat un dels temes que ha tractat Pujol aquest dimarts al programa “L’alcadessa de prop”, que ha estrenat La Local-Ràdio Tiana.

 

L’alcaldessa ha dit, també,  que estan avançant en el projecte de fer un gran aparcament al centre de Tiana:

 

Ester Pujol, que responia així a una de les preguntes formulades pels oients, ha dit també que, a mida que vagin implementant a Tiana el pla de mobilitat dissenyat per Doymo, hauran de modificar l’ordenança reguladora del centre del poble aprovada el mandat passat.

Està l’alcaldessa a favor de la independència?

Un altra pregunta li demanava a Ester Pujol si està a favor de la independència de Catalunya. Ella responia així a aquest oient:

 

L’alcaldessa també ha anunciat que Tiana formarà part de la iniciativa Viles Florides. Serà, va dir, una de les mesures per dinamitzar el comerç local. Ester Pujol contestava, així, a la pregunta d’un oient sobre les mesures que tenen pensades per dinamitzar les botigues del poble, un tema sempre polèmic els darrers anys.

 

L’itinerari d’aquestes jardineres amb flors començarà pel passeig de la Vilesa, seguirà pel centre del poble fins l’església, de manera que els passejants que vinguin al poble atrets per aquesta decoració hagin de passar per la zona comercial, ha explicat Pujol.

Repetir com a alcaldessa i el mirall de Sant Antoni

Una altra de les preguntes que ha respost, aquesta feta per telèfon, ha estat si es tornaria a presentar com a alcaldessa. Aquesta ha estat la resposta d’Ester Pujol:

 

Finalment, l’alcaldessa ha anunciat que aquest dijous la regidora d’Urbanisme es reunirà amb el veïnat del carrer Sant Antoni per comunicar-los que hi posaran les dues millores que aquests reclamen: el mirall retrovisor que permet veure si baixen vehicles per la Riera, i una paperera.

 

Podeu recuperar el primer programa sencer de “L’alcaldessa, de prop” aquí.