Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Esther Pujol: “Tiana un cop més ha estat per sobre”

L’alcaldessa de Tiana, Esther Pujol, felicita el poble per la participació durant el el 9N. El 57% dels cridats a les urnes han votat. A més, Pujol valora positivament que els tianencs s’hagin expressat de forma plural. Ha recordat que, a banda de l’èxit del sí-sí per un 84%, hi ha hagut més de 600 respostes repartides entre les altres opcions.

 

Tot i això, Pujol creu que Espanya necessita un canvi constitucional perquè Catalunya pugui votar com ho va fer Escòcia. Amb més garanties.

 

Després dels resultats d’aquesta consulta i de les xifres de participació que hi ha hagut a tot Catalunya, la socialista demana als polítics catalans “que prenguin responsabilitats”.

 

Pujol està convençuda que el president de la Generalitat no convocarà eleccions anticipades per “tàctica política”. Afirma que aquesta consulta “reforça” Convergència i Unió. Tot i això, l’alcaldessa ha explicat a Ràdio Tiana que és partidària “d’esgotar les legislatures”.

Votacions a l'Institut Tiana
Votacions a l’Institut Tiana

Esther Pujol també ha volgut agrair la feina dels membres del Pacte Local pel Dret a Decidir i dels coordinadors d’aquesta consulta.

 

Jordi Gost: “Ha estat una mostra de democràcia i valor del poble de Catalunya”

El tinent d’alcalde de Tiana i portaveu d’Esquerra, Jordi Gost, després de conèixer els resultats s’ha mostrat molt satisfet amb la jornada. Així és com ho ha valorat des de l’emissora.

 

El republicà creu que Tiana ha estat una mostra més d’un procés que ha estat “impecable”. Tot i això, diu que Catalunya ha topat amb una paret que no entén la democràcia.

 

Jordi Gost, a més, ha afirmat que el poble ha donat exemple un cop més pel que fa la participació.

Tant l’alcaldessa de Tiana, Esther Pujol, com el tinent d’alcalde, Jordi Gost, han participat al 9N. Tots dos han exercit el seu dret a vot en aquest procés participatiu.