Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Èxit rotund al primer torneig de patinatge Vila de Tiana

Amb molta satisfacció per la feina feta i amb moltes ganes de repetir: així es mostraven els membres del Club Patinatge Tiana després de tancar el primer torneig Vila de Tiana que s’ha fet aquest cap de setmana. Una nova experiència que els ha suposat molt d’esforç, moltes ganes i molt de cansament. De fet, la feina, aquest dilluns encara no s’havia acabat. Tot i això, asseguren que no poden estar més contentes de com ha anat tot, tal com explica la presidenta de l’entitat, Consol Rosés:

 

Al torneig han participat fins a un total de 12 clubs, que han vingut de tot Catalunya. Una mostra més de la importància d’aquest primer torneig i de la bona organització. Per això, estan molt orgulloses de com ha anat tot:

 

Però des de l’organització no només es mostren contents pel resultats. Tot i que el gran triomfador del torneig va ser el Patinatge Artístic Sitges, la resta de clubs no es van quedar enrere i molt menys Tiana, ja que van sumar molts podis.

A l’apartat de xou van quedar terceres amb el seu número “Plou i fa sol”, per darrera de Masnou i de Folgueroles. A la secció del Certificat Lia Caselles i Paula Febrer van  fer podi. A classe A van quedar guanyadors la Sol Mestre i, de forma molt destacable, l’Àger Campmajor que va quedar primer.

Aquesta és, doncs, la crònica d’aquesta primera edició del torneig Vila de Tiana de patinatge que no serà, però, la única sinó tot el contrara, assegura Consol Rosés.

El Club Patinatge Tiana és una de les entitats esportives més antigues del nostre poble. Fa 38 anys que està en marxa amb la incansable Consol Rosés al capdavant. En aquell moment van començar amb una quinzena de patinadores: ara ja en son noranta.