Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Èxit rotund de la 4a edició del torneig de patinatge

La quarta edició del torneig de patinatge del CP Tiana, el Trofeu Vila de Tiana, ha estat un gran èxit de participació un any més. Dos centenars de patinadores han participat en una jornada que ha començat a dos quarts de nou del matí i que s’ha acabat gairebé a les nou del vespre.

La jornada, que ha estat dividida en dos torns, el de matí i tarda, no ha constat de cap problema o incidència sinó que ha anat tot molt ben fluid. La Consol Rosés, presidenta del Club Patinatge Tiana, en fa un balanç positiu:

 

Totes aquestes patinadores han vingut d’una dotzena de poblacions diferents, com Granollers, Santa Coloma, Montgat, Sant Iscle, Palafolls, etc. Aquesta participació és la que afavoreix al gran èxit d’aquest torneig i a l’esportivitat que regna a l’ambient.

Però tot i així, com explica la Consol, hi ha nenes que volien guanyar i altres que degut als nervis els hi ha costat:

 

A més del torneig, a l’entrada del poliesportiu hi havia una petita paradeta d’un dels clubs assistents on es venia roba de patinatge, a més de comptar amb un fotògraf pel torneig amb un sistema d’impressió instantània que permetia que cada patinadora tingués la seva foto patinant.

Un dels múltiples podis del torneig. Foto: Guillem Francàs