Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Ferran Vallespinós: “Tiana va estar a punt de la fallida econòmica per culpa de la candidata de CiU”

El cap de campanya dels socialistes, Ferran Vallespinós, ha destacat que la candidata del seu partit, Esther Pujol, ha “capgirat completament” la situació econòmica de l’Ajuntament durant aquest mandat. Creu que aquest és un “element important a posar sobre la taula” de cara les properes eleccions municipals. Ha recordat que s’ha aconseguit després que el govern anterior, del qual en formava part l’actual candidata de Convergència i Unió, portés l’Ajuntament a les portes de la “fallida econòmica”.


 

“Sorprès” amb les declaracions d’Emili Muñoz

Vallespinós també s’ha referit a altres candidatures que es presenten pel 24 de maig. Qualifica d’”estrambòtica” la decisió de Junts per Tiana d’incloure el regidor de Gent pel Progrés, Ferran Pascual, dins la llista de la nova agrupació d’electors, que van anunciar que estaria formada per independents. Assegura estar “sorprès”, també, per les últimes declaracions del fundador de Gent, Emili Muñoz. El cap de campanya del PSC creu que hi ha “gat amagat” en la seva càrrega contra la formació liderada per Isaac Salvatierra. “L’hem vist a les assemblees”, ha afegit. Creu, també, que el pacte de Gent pel Progrés amb la Convergència d’Enric Nolis, durant l’anterior mandat, ha estat una de les causes de la caiguda del seu partit.

 

Cicles de diàlegs i llista

psc tiana socialistes

De cara la campanya, però, diu que “s’ha de parlar de futur”. És per això que aquest mateix dijous comencen els “cicles de diàleg”. Es tracta d’unes jornades participatives, els dies 9, 17 i 24 d’abril, on es parlarà d’economia, persones i medi ambient. Unes opinions que, juntament amb les respostes de l’enquesta del web i les de la trobada amb els militants i simpatitzants del partit, assegura que tindran en compte al programa electoral.

 

Aquest divendres al vespre ja presentaran la llista electoral davant l’Assemblea socialista. Vallespinós avança que hi haurà “sorpreses agradables”. Assegura que hi haurà equilibri entre homes i dones, militants i independents i persones amb experiència a l’Ajuntament i d’altres que hi podrien entrar per primera vegada.