Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Fes Tri encara el final de temporada després de l’èxit de l’Aquatrail

El club de triatló infantil Fes Tri Tiana està a punt de finalitzar la primera part de la temporada, a finals de juliol. Al setembre es farà la recta final, amb 4 o 5 competicions més, i a l’octubre en començarà una de nova. En David Vergés, president de l’entitat i entrenador, fa una valoració de com ha anat la temporada. Les xifres parlen per si soles. Van començar la temporada amb 14 inscrits, i l’han acabat amb 26:

 

Aquest ha sigut el segon any de vida de Fes Tri, marcat per haver assolit una fita molt important, justament aquest mateix mes de juliol: organitzar el seu primer Aquatrail. En total, es van inscriure 60 nens i nenes, una xifra que en David Vergés considera molt bona:

 

El president de Fes Tri Tiana diu que els clubs i els pares i mares dels participants també van valorar molt positivament l’Aquatrail:

 

Després de l’èxit d’aquest cita esportiva, en David diu que el següent pas és aconseguir tenir més facilitats per poder fer més natació dins del municipi de Tiana:

 

A nivell competitiu, l’entrenador explica que per a Fes Tri la part més important d’una competició no és guanyar o arribar dels primers. S’ensenyen altres valors i es valoren altres coses:

 

Hi ha caps de setmana que competeixen els dos dies, alguns només un i d’altres ningun. Seguint la línia del que deia en David Vergés en qüestió de competitivitat, no s’obliga a ningun dels nens a participar en competicions. Aquest cap de setmana, per exemple, hi havia un triatló a l’agenda, però es feia lluny de Tiana i finalment no hi aniran, per deixar que els triatletes facin vacances:

 

Tot i així, intenten fer tot el calendari establert per la Federació. En David explica que sempre es pot trobar alguna cita per fer triatló, però que els clubs cada vegada tenen més dificultat per tirar-les endavant, per la falta de recursos.

Ara, Fes Tri està destinat a infants de 7 a 17 anys. De cara a la temporada que ve, el club buscarà fer un pas més: obrir un grup per a majors de 18 anys:

 

Amb tots aquests reptes sobre la taula i l’èxit que ha sigut aquesta segona temporada, Fes Tri espera créixer encara més com a club.