Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Fes Tri Tiana organitza un aquatló aquest estiu

L’escola de Triatló de Tiana, Fes Tri Tiana, organitza un aquatló l’1 de juliol. Aquesta disciplina del triatló combina la natació amb l’atletisme, dos esports ben diferents i que a causa de les característiques geogràfiques del municipi patiran algunes alteracions.

El responsable de l’escola, David Vergés, ens explica perquè s’ha escollit fer un aquatló i en què es basarà:

 

El circuit es farà aprofitant el recorregut de la serralada tianenca i, a més, s’utilitzarà la piscina municipal per fer la part de natació. Depenent de l’edat dels nens i nenes, qui hi participin farà més o menys quilòmetres. Vergés agraeix la col·laboració de l’Ajuntament i ens explica com es farà l’activitat:

 

L’escola Fes Tri Tiana va ser fundada fa aproximadament un any i mig, fet que fa que Vergés consideri l’organització de l’aquatló un projecte ambiciós.

L’objectiu de l’activitat és trencar amb els esdeveniments esportius més típics per mostrar-ne un de nou. El responsable de Fes Tri, creu que el triatló no crida tant l’atenció de petits i joves ja que la combinació de tres esports pot sonar excessiva, a diferència d’un partit de futbol.

 

Actualment l’escola compta amb 26 nens i nenes. Esperen que arran d’aquest esdeveniment s’hi sumin molts més.