La sisena edició del concurs de paelles ha estat una trobada per compartir arrossos i un dia en ambient de germanor al Casino.
Un total de sis grups han fet diferents tipus de paelles, com de llamàntol, de carn amb mongetes tendres o de bolets (trompetes de la mort, rossinyols i camagrocs).
El Casino proporcionava el butà, els volcans per fer el foc, taules, cadires i tot allò que fes falta al moment. Elvira Ràfols, membre junta del Casino de Tiana ha parlat de la tradició d’aquesta arrossada i de la propera activitat que faran
El concurs l’ha guanyat per tercera vegada l’Enric Cardús i la Sandra Co amb una arròs de muntanya i una paella de marisc amb navalles. Els dos guanyadors, millor presentació i millor gust, ens han explicat com ho han cuinat
El xef de cadascun dels arrossos ha puntuat la resta de les paelles valorant diferents aspectes, com nombre d’ingredients, presentació o gust, entre molts d’altres.
El concurs és una trobada per gaudir d’un dia al Casino amb un excel·lent assortit d’arrossos cuinats pels mateixos participants.