Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Festa grossa per Sant Jordi al passatge Moragas

Els comerços del passatge Moragas treuran la botiga al carrer aquest Sant Jordi. Però no només: aprofitant que és dissabte i que és una diada tradicionalment bona pels comerços, han organitzat tot el dia un seguit d’activitats, amb el suport de l’ACIST, per fer festa grossa, al passatge, aquesta diada.

Tot plegat es va començar a gestar fa només un mes i mig, explica la Conxita Minguella, mestressa de la bacallaneria Conxita Perelló del passatge:

 

Feia anys que no tots els locals comercials del passatge tianenc hi tenien negocis funcionant. Ara, en canvi, ja fa uns mesos que tots tenen botigues en actiu. Per això, per aquest Sant Jordi, han decidit unir-se. També s’hi han afegit algunes botigues tianenques del voltant: l’Espai Ecològic, Ca l’Anita, Tiana Sport, Verd és bo i Kids and Us.

IMG_8368

Així doncs, aquest 23 d’abril al passatge hi haurà programació tot el dia, amb activitats, expliquen els comerciants, “que puguin atreure tots els públics”. Per això, un dels plats forts serà la música en directe que començarà amb un concert de Mabel Sanz. Ho explica la Maica López, de la botiga La Bagueria:

 

Com que enguany el 23 d’abril cau en dissabte, els actes del passatge Moragas coincidiran amb la tradicional fira de Sant Jordi que organitza l’Ajuntament el següent dissabte després de la diada del llibre i la rosa. Aquest any, doncs, hi haurà dos focus d’atenció al poble però seran complementaris, com expliquen Joaquín Nunes, de la botiga Casper, i la Maika López:

 

Cada comerç sortirà al passatge. Hi haurà per tant oferta de menjar fet i per fer, bosses de pell, llibres, objectes de regal i decoració, bacallà i olives, plantes i flors, complements informàtics o roba infantil. Tot, acompanyat d’un programa molt complet d’activitats. El detalla la Noa Torner, de Tècnic Tiana:

 

També signarà llibres l’escriptora Ana Punset, autora de “Bambes vermelles”. Serà per la tarda, a les 5, moment en què també recomençaran les activitats infantils al passatge Moragas. En general, la idea és oferir un espai alternatiu al tradicional de la Plaça de la Vila, complementar-se amb aquell i, alhora, fer ben visible bona part de l’oferta comercial de Tiana. Noa Torner:

 

Una de les idees que més engresaca els comerciants del passatge Moragas per aquest Sant Jordi que preparen és el fet de celebrar-lo junts i oferir-lo al poble ja que, fins ara, les iniciatives que s’hi havien dut a terme havien estat només a títol individual. Tots plegats tenen clara una cosa: