Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

FesTri Tiana ha vingut per quedar-se

Tiana ja té un grup infantil de triatló, un esport que està adquirint certa popularitat últimament: es diu FesTri Tiana. Els clubs que es dediquen a entrenar aquest esport han crescut considerablement aquests últims anys i Montgat és un d’aquests casos.  El 2013 va obrir-hi les seves portes el club Trikids i va introduïr l’esport al poble.  Però certes diferències entre en David Vergés, entrenador de triatló, i la directiva de Trikids van provocar que la temporada 2016-17 en David Vergés amb un grup de pares i alumnes formessin FesTri Tiana, un projecte completament diferent. Ell mateix ens ho explica:

 

Quan es crea un club, el que més important és generar una bona base de competidors perquè hi pugui haver una coninuïtat. Aquest és l’objectiu del pla de creixement del FesTritiana que enguany només ha estès els seus grups d’entrenament fins a infantils (14 anys). Tot i això, tenen previst augmentar el nombre d’equips de cara l’any que ve. En David Vergés ens ho explica:

 

FesTri Tiana ofereix diversos plans d’entrenament: un màxim de 6 dies a la setmana i un mínim  de només 2 cops. I és que, tal com explica en David, són pocs alumnes i així poden assegurar-se tenir a gent entrenant cada dia.