Futsal Tiana guanya patint més del compte

El partit ha estat marcat per una primera part que el Tiana no ha demostrat la seva superioritat contra el cuer de la categoria, tot al contrari, els de Jorge Aseniso es mostraven impassibles i sense ganes contra un rival que s’hi jugava ser o no ser a la primera divisió la propera temporada. Els tianencs no han sortit posats al partit i això ho han pagat gairebé els primers 20 minuts com explicava el mateix entrenador del primer equip

A la segona part les coses han canviat i en només 5 minuts han demostrat el seu potencial, ja que de l’empat a un s’ha passat a un clarissim 1 a 6

Amb aquest marcador el Futsal Tiana segueix depenent d’ell mateix per intentar seguir sumat opcions d’arribar a la Final a quatre de la categoria. S’ho juguen tot aquesta propera setmana contra l’Alella.