Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Futsal Tiana perd contra el Sant Feliu en un partit per oblidar (5-8)

Molt mal partit d’un equip que jornada rere jornada juga amb foc. Després de dos resultats que els tianencs han aconseguit un bon resultat de manera ajustada i en el darrer instant, l’equip ha vist com aquesta setmana han tornat a caure de manera clara i amb totes les de la llei contra el Sant Feliu. Els de Jorge Asensio han deixat escapar un partit que tenien controlat als 15 minuts de la primera meitat (2-0) i han acabat perdent per 5 a 8.

Jornada a jornada el balanç de gols rebuts s’incrementa de manera preocupant. I és que sembla que aquest equip s’ha oblidat de defensar. La característica principal de l’equip de Jorge Asensio era la seva forta pressió defensiva, lo que fins ara funcionava d’allò més bé, però des de l’inici de la segona volta sembla que les cames pesen més del compte i el balanç defensiu s’està convertint en un ens, gairebé inexistent.

Els tianencs no han pogut mantenir la renta i han perdut moltes pilotes. Per la seva part els del Llobregat han seguit pressionant i marcant diferències al contraatac, que és com han aconseguit anar guanyant avantatge en el marcador fins a deixar gairebé embogir als homes de Jorge Asensio, que han vist com se’ls escapava el partit

El 5-8 final mostra amb justícia el que ha estat el partit, un enfrontament que ha deixat molt clares les mancances d’un equip que haurà de treballar de valent des d’aquest mateix dimarts si vol seguir lluitant per la segona posició.

L’Alella també perd

La bona noticia de la setmana ha estat que l’Alella també ha perdut aquesta setmana contra el Teià per 3 a 6. Per tan els tianencs veuen com  segueixen a la tercera posició empatats amb el seu rival directe. Però l’autocritica ha de ser una constant en aquesta temporada, ja que no es pot permetre seguir perdent partits així.