Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Ganes i molta feina al primer torneig Vila de Tiana de patinatge

Dos dies i més de 300 persones acreditades. No parlem d’un gran concert de rock ni d’un festival molt important, parlem del torneig Vila de Tiana de patinatge, que comença aquest cap de setmana.

Exibicions i competició es barrejaran aquests dies al pavelló de Tiana per donar cabuda a tot el que arribarà amb aquest torneig, que se celebra per primera vegada. Segons la presidenta del club, el dia més fort serà dissabte perquè és quan hi ha tots els xous. Consol Rosés:

 

Núria Roger, entrenadora del club, és la màxima responsable que el torneig tiri endavant. Ella va ser qui va posar la proposta damunt de la taula. Ens explica com en va sorgir la idea:

 

Fins a una setantena de nenes i nens del Club Patinatge Tiana participaran al xou i a les 5 categories que es disputaran aquest cap de setmana. Serà una competició individual d’iniciació amb clubs de tota Catalunya. Destaquen alguns de tant importants com El Masnou, Sitges, Girona, Matadepera o Folgueroles.

A més, les patinadores tianenques presentaran el seu darrer número, dins la modalitat de xou: és la categoria en què el club patinatge Tiana es va estrenar la temporada passada. Va quedar tercera en la seva primera participació, fet que va suposar una sorpresa per a tothom. Aquests propers dies de torneig faran participar tot el poble d’un esport i una competició que encara no s’havien obert del tot a Tiana. Per això, és un moment de molta responsabilitat pel club tianenc:

 

Malgrat la feina i els nervis, i sense encara haver-se disputat aquest primer torneig, ja es pensa en la segona edició: tenen clar que es farà perquè la presidenta de l’entitat creu que cal “continuar fent aquesta feina”:

 

El torneig Vila de Tiana començarà aquest dissabte a la tarda i s’allargarà fins diumenge.