Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Gent pel Progrés no es presenta a les municipals

Gent pel Progrés de Tiana no presentarà candidatura a les properes eleccions municipals. Per ara, però, no es dissoldrà. Ho ha anunciat el portaveu del grup municipal, Joan-Pau Hernández. Tot i això, ha explicat que alguns membres de Gent formaran part de la llista electoral de la nova agrupació d’electors Junts per Tiana, que s’ha presentat fa pocs dies.

Joan Pau Hernández al ple municipal
Joan Pau Hernández al ple municipal

La decisió de Gent és fruit tant de la reflexió com del context sociopolític dels darrers mesos a Catalunya, tal i com ha assegurat Hernández. El portaveu ha lamentat “que no hagi estat possible fer una coalició de formacions polítiques alternatives, catalanistes i de progrés”, tal com desitjava Gent:

 

Junts per Tiana en motiva la decisió

Tot i que no ha estat l’únic, l’aparició de Junts per Tiana ha estat un dels factors que han propiciat la retirada de Gent de la primera línia política municipal. Tot i això, Joan Pau Hernández ha deixat clar que, per a ell, Junts és un projecte polític “diferent”.

 

El desgast de Gent pel Progrés ha estat un altre element important en la decisió de no presentar-se de nou a les municipals:

 

Balanç “positiu” dels quatre mandats de Gent

El portaveu de Gent ha fet, malgrat tot, un bon balanç de la feina feta aquests anys a Tiana:

 

Personalment, Joan Pau Hernández, s’ha mostrat satisfet pels resultats aconseguits aquests 12 anys:

 

L’actual portaveu de Gent va entrar com a regidor de l’oposició l’any 2003. Al mandat 2007 – 2011 va formar part del govern amb les regidories d’urbanisme i medi ambient. Els últims quatre anys ha tornat a l’oposició.