Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

“La Local serà la principal eina on aplicar la transparència”

Un dels eixos principals de l’acord de govern municipal entre el PSC i Esquerra “serà la transparència en la gestió pública a Tiana”. Ho ha remarcat a La Local Josep Maria Goñi, cap de gabinet del regidor d’ERC, Ricard Fabra. Com és sabut, Fabra portarà aquest mandat, entre altres àrees, tots els temes relacionats amb mitjans de comunicació de Tiana, com la ràdio i la revista municipals.

Per a Goñi, la principal eina per aplicar aquesta transparència “és la ràdio municipal”:

 

Això, ha dit el cap de gabinet de Fabra, comporta que hi ha d’haver professionals a la ràdio i que, a més, “han de tenir la suficient llibertat per poder desenvolupar la seva feina amb el màxim rigor possible”. En aquest sentit, Goñi ha assegurat que això fa especial referència al nou director o directora de la ràdio:

 

La seva funció com a cap de gabinet, ha explicat Goñi, serà “arribar allà on no arribi en Ricard Fabra”, que també és primer tinent d’alcalde a més de portaveu i president del grup municipal d’Esquerra a l’Ajuntament de Tiana.

Josep Maria Goñi s’ha mostrat convençut que comença una nova etapa, tot i haver els mateixos partits a l’equip de govern municipal que en l’anterior mandat. En aquesta nova etapa, ha dit, tant el govern municipal com l’oposició desitgen “reforçar el paper de la ràdio municipal com a element generador de transparència”.