Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Govern i oposició valoren positivament el Tast i la Festa Major

 

Amb aquestes paraules, una de les xef més reconegudes del món, Carme Ruscalleda, va donar el tret de sortida a la sisena edició del Tast Tiana. La cuinera de Sant Pol de Mar ofereix diferents varietats de la DO Alella a la carta del Sant Pau. Ruscalleda està convençuda que el Maresme és un territori inspirador per a molts cuiners i amb una gastronomia de qualitat i saludable.

Trobada de puntaires de Festa Major
Trobada de puntaires de Festa Major

Aquesta celebració, per segon any consecutiu, ha anat de la mà de la Festa Major de Sant Antoni. Un fet que l’alcaldessa de Tiana, Esther Pujol, ha valorat molt positivament.

 

Aquesta opinió també l’han compartit els regidors de cultura i promoció econòmica de l’Ajuntament.

 

L’oposició participa al Tast i a la Festa Major

Aquests dies, tant en les activitats de Festa Major com del Tast, també s’han deixat veure diferents regidors de l’Ajuntament. Des de Convergència i Unió, Enric Nolis, s’ha volgut referir, en especial, a la mostra gastronòmica.

 

El portaveu de CiU assegura haver trobat a faltar representants de fora el municipi en la inauguració del Tast Tiana, entre ells el president del Consell Comarcal del Maresme, Miquel Àngel Martínez. Aquest polític, però, sí que va ser al pregó de Carme Ruscalleda. El va seguir des del balcó de l’Ajuntament.

Respecte el canvi d’ubicació, creu que La Catequística era un bon lloc on celebrar la mostra però afirma que la plaça també té aspectes positius i dóna vida al centre de la localitat.

DSC07670

Els regidors de Gent pel Progrés de Tiana també han participat en diverses activitats de la Festa Major així com del Tast. N’ha parlat Ferran Pascual.

 

Segons l’exregidor de cultura, Ferran Pascual, la mostra d’entitats era una iniciativa que servia per donar a conèixer l’activitats que es fan al poble durant tot l’any.