Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Graupera: “Volíem l’Alcaldia pel nostre resultat electoral, i no per interès en ocupar un silló”

Joan Graupera, president local del PDeCat, assegura que, durant les negociacions perquè hi hagués una moció de censura a Tiana, volien l’Alcaldia “pel nostre resultat electoral, no per interès en ocupar un silló”. Ho ha explicat a l’ “Ara i aquí”, la tertúlia política de La Local-Ràdio Tiana, que s’ha fet aquest dimarts, on també ha reconegut que entre els dos blocs negociadors (PDeCat-DC i Junts-CUP) “hi va haver diferències” quant a la manera de treballar:

 

Segons Graupera ja hi hagut diverses ocasions en què Junts i el PDeCat han treballat conjuntament “i ens agradaria que això seguís sent així”:

 

El president local del PDeCat també ha reiterat que el que ells volien era “un govern sòlid i el més ampli possible”:

 

Graupera també ha assegurat que “en cap moment vam voler deixar de banda la CUP” però ha reconegut que el seu grup no va entendre que Junts i CUP anessin plegats a la negociació de la moció:

 

Joan Graupera ha estat un dels negociadors del seu partit en aquesta fallida moció de cewnsura. A la tertúlia de La Local-Ràdio Tiana també hi van ser presents les dues representants de l’altre bloc negociador: Gemma Liñán i Judith Jordà. La Local publicarà els seus respectius anàlisis de com ha anat la negociació aquesta mateixa setmana.

Comunicat del PDeCat-DC sobre la moció fallida

A més dels aclariments i opinions de Joan Graupea, el PDeCat-DC també ha fet pública la seva versió sobre el perquè de la moció fallida, en un comunicat publicat aquest dimarts a la xarxa social. Hi explica que han trobat “posicions molt poc flexibles entre els grups amb què hem negociat una alternativa a l’alcaldessa socialista.” I afegeixen que “en alguns moments, hem detectat que allò que nosaltres plantejàvem com un exercici de construir plegats una manera diferent, més digna i democràtica de fer poble, per a alguns era només una drecera per arribar a l’Alcaldia”.

Al comunicat, el PDeCat-DC també remarca que “no estàvem disposats a que ningú gosi dir que la gent que ens vota és de menor qualitat que la gent que vota els altres. Això” -reblen- “la CUP ja ho va fer al Parlament amb el President Mas”.

El PDeCat remarca, així mateix, que els propers mesos “seguirem incidint en temes de mobilitat viària i seguretat dels vianants”.

Podeu llegir el comunicat sencer aquí.