Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Iraida Sardà presenta l’obra de teatre “Juguem a la veritat”

Després d’uns anys de matrimoni, la Joana proposa al Pere el joc de la veritat sobre petites relliscades extramatrimonials. El joc, en un principi intranscendent, es va complicant i emergeixen sospites, gelosies i acusacions de tota classe.

Aquest és el punt de partida de l’obra de teatre “Juguem a la veritat”, una comèdia escrita pel francès Eric Assous i traduïda per l’actriu, docent i traductora Iraida Sardà. Ella, a més, ha participat en la producció i té el paper de la Joana, una de les tres potes del triangle amorós que formen els protagonistes:

 

A la Iraida l’acompanyen els actors Lolo Herrero i Màrius Hernández, que fan de Pere i Manel. Tots tres estan sota la direcció de Ricard Borràs:

 

L’actriu i traductora explica que la preparació de l’obra li ha portat més d’un any:

 

Sardà defineix l’obra com una comèdia àgil i intel·ligent:

 

La Iraida fa més de trenta anys que viu a Tiana:

 

La seva carrera com a actriu ha passat sobretot pel teatre i les sèries de televisió, com Estació d’enllaç, El Cor de la Ciutat o Hospital Central:

 

“Juguem a la veritat” es va estrenar el passat 16 d’octubre al Teatre Gaudí de Barcelona i estarà en cartellera fins al 24 de novembre. L’espectacle, que té una durada de 75 minuts, es fa els dimecres, dijous, divendres i dissabtes a les vuit del vespre i els diumenges a les sis de la tarda:

 

L’estrena de l’obra ha coincidit just després de la sentència del Suprem. La Iraida explica que la situació actual a Catalunya però sobretot a Barcelona han fet baixar l’assistència no només al Gaudí sinó a tots els teatres de la ciutat comtal. Tot i això, explica que el públic que ja ha pogut veure l’espectacle ha sortit amb un bon gust de boca i, fins i tot, alguns han repetit més d’un cop:

 

Pels qui encara no ho han fet, poden aconseguir les entrades anticipades a la pàgina web del teatre a partir de 12 euros. A més a més, aquells que hi vulguin anar aquesta setmana podran aconseguir les entrades per 10 euros, aprofitant la celebració de la Castanyada i Tots Sants.