Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

“Ja hi ha més sushi a Instagram que peixos al mar”

“Tras contabilizar todas las fotos de Sushi, paellas y cupcakes que hay en Instagram y Facebook, un equipo de científicos ha determinado que hay más comida a nivel digital que real. Y si sumamos los litros de gintónics que hay fotografiados en las redes sociales, quintuplica el volúmen de todo el agua de la Tierra”.

Tires còmiques com aquesta, les podem gaudir a l’exposició “Oído cocina” de la Biblioteca Can Baratau, una mirada irònica de 24 humoristes gràfics que es va fer per homenatjar els 20 anys que  l’humorista El Perich ja no és entre nosaltres.

IMG_1047

Sobre uns grans plafons podrem trobar il·lustracions sobre el món dels aliments, la cuina i les dietes. Un d’aquests panells està dedicat exclusivament al Perich, amb vinyetes que ens faràn riure de ben segur.

Daniel Ramos, treballador de la Biblioteca de Tiana ens anima a visitar l’exposició abans que s’ acabi

 

Forges, Toni Batllori, Iu Forn, Gallego & Rey, El Mundo Today, Javi Royo o Jap són alguns dels artistes que posen el toc sarcàstic relacionant  bisbes, polítics, futbol, vegans, sexe, pobresa, rics o corrupció amb gastronomia.

oido cocina 3

La biblioteca complementa l’exposició amb revistes satíriques, com el Jueves i d’altres publicacions d’humor, que es poden consultar a la mateixa sala on trobem els plafons d’humor “Oído cocina”.