Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Jai, el mariner, desembarca al Bambolines

Una vela, les onades del mar i com no, titelles. Amb aquesta premisa es presentava Jai el mariner, aquest diumengea la Sala Albéniz dins el cicle Bambolines. Tres comediants que van de port en port explicant aventures de mar. Arriben per narrar la història de Jai, el mariner, i el seu viatge cap a l’amor de la bonica Marie Claire,  la noia del far que eleva els seus sentits amb el seu bell cant.

Una història que ha agradat molt i que ha mostrat la professionalitat de la Zipit Company. Paulette San Martín, membre d’aquest grup teatral, ens explica com ha anat i què conta aquesta història:

 

La Paulette és la cofundadora de la companyia, juntament amb la tianenca Glòria Arrufat, que no ha pogut fer l’espectacle ja que aquest mateix cap de setmana ha estat mare. Aquest és el segon espectacle que presenten però ja tenen en ment el tercer. Com a mínim, la Paulette:

 

En acabar l’espectacle, els infants han pogut apropar-se a les titelles i conèixer de més a prop aquests personatges que els han transportat al mar, així com les seves particulars aventures dins el cicle Bambolines.