Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Jordi Marí agafarà el relleu de Ramon Coll com a regidor de Junts per Tiana

El número 5 de Junts per Tiana, en Ramon Coll, deixarà de ser regidor i passarà el relleu a en Jordi Marí, que ocupava la següent posició a la llista electoral. Així ho ha anunciat l’agrupació d’electors aquest dijous 3 de setembre després de celebrar una assemblea on es va prendre la decisió.

El relleu es farà afectiu el proper dimarts 8 de setembre, durant el ple municipal. Des del grup municipal destaquen la feina de Coll durant aquest any de mandat, sempre relacionada amb la Salut a causa de la seva professió, metge, i que s’ha intensificat durant aquest 2020 a causa de la crisi sanitària pel coronavirus.

Des de Junts per Tiana expliquen que aquest canvi farà més gran el compromís de l’agrupació per un poble més inclusiu i educador. En Jordi Marí, que forma part de la formació des de les seves primeres eleccions l’any 2015, és campió paralímpic. Va aconseguir guanyar 3 medalles de bronze durant els jocs de Seül i una medalla als de Barcelona, l’any 88 i 92 respectivament. Ara, és venedor de l’ONCE i té la seva caseta de cupons al costat del passatge Moragas.