Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Josefa Mestres: “Amb l’obertura del passeig de la Vilesa hi ha pau, estic al cel”

Josefa Mestres, de la Casa del Fanal Modernista, coneguda com Can Planas o Can Figueres, assegura que ara està molt més “tranquil·la” i que ara hi ha “pau” amb l’obertura del passeig de la Vilesa. Més d’una vegada la seva façana s’havia foradat a causa de camions i autobusos que passaven pel carrer Antoni Clapés. El passat estiu, la Josefa pensava que ja no podria veure l’obertura però, finalment, fa dos mesos i mig les obres van acabar i es va inaugurar l’obertura del passeig de la Vilesa.

 

La Josefa felicita l’alcaldessa, Esther Pujol, per realitzar les obres després de tant de temps d’accidents i soroll. I no només ella creu que és una millora: alguns conductors de cotxes, motos, camions i autobusos també ho pensen. Més d’un veí s’havia trobat alguna vegada amb algun accident.

 

L’empresa d’autobusos, Tusgsal, també creu que  l’obertura del passeig és un canvi “positiu”. El doble revolt els havia provocat més d’una complicació.

 

Obertura del passeig de la Vilesa

La connexió entre el passeig de la Vilesa i l’avinguda Isaac Albéniz acaba amb el doble revolt. Aquest espai, situat entre els carrer Anselm Clavé, Antoni Clapés i Sant Francesc, havia estat un dels principals punts d’accés i sortida del poble. Són tres vies estretes que concentraven força trànsit i el pas dels autobusos. Un dels principals problemes estava situat al carrer Antoni Clapés. Aquest era el carril de pujada per a tots els vehicles però, també, el de baixada pels autobusos o els camions. Així doncs, s’hi trobaven de cara constantment. Des del passat febrer, però, només s’hi pot circular en un sentit, en direcció a l’església.