Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Jugateca Ambiental torna una temporada més

La Jugateca Ambiental ha tornat a la part tianenca del Parc del Tramvia. Des d’aquest diumenge al matí fins el 3 de juny d’11:30 a 13:00, aproximadament, s’instal·larà una carpa on es proposarà un joc diferent cada cap de setmana. El primer joc d’aquesta edició ha estat una gimcana per tot el parc. Les primeres participants del dia han esta l’Aina i l’Andrea, que s’ho han passat d’allò més bé:

 

Les dinamitzadores, a part de l’agenda marcada de la Jugateca, també tenen idees per adequar les activitats a l’entorn. La Natàlia, una de les monitores, explica que seria interessant preparar activitats amb gossos ja que molta gent els treu a passejar per la zona.

 

També han explicat que molta gent encara no sap molt bé què hi fan, a la Jugateca. Els organitzadors no saben si és perquè acaba de tornar o per falta de promoció de la Jugateca. El cert és que hi ha gent que després de 2 anys fent-la, tant a Montgat com a Tiana, no sap exactament què és. La Leire, una de les monitores, ens ho explica.

 

La Jugateca Ambiental tornarà el proper diumenge 25 al mateix lloc. El primer joc d’aquesta edició ha estat una gimcana per tot el parc.