Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Junts demana “joc net” a la campanya electoral

Junts per Tiana considera que, tot i no haver començat de manera oficial la campanya, ja se’ls hi ha tractat incorrectament. Segons ells, des de l’Ajuntament, els hi han posat dificultats per organitzar actes de campanya a alguns espais públics del poble. Tot i que finalment els hi han cedit els dies que volien, els membres del partit asseguren que el procés ha estat més lent del que és habitual.

A més, Junts no considera apropiades les declaracions que s’han fet per part de determinades formacions als mitjans de comunicació. Per aquests dos motius, han volgut enviar una proposta de “compromís ètic” als altres cinc candidats que es presenten a les eleccions municipals (PSC, CiU, ERC, PP i CUP). Un text de tres punts que, segons el partit, pretèn “fomentar el joc net, la convivència i les bones relacions” entre totes les formacions polítiques del poble i que “ha de tenir continuïtat passat el dia de les eleccions”.

Des de Junts per Tiana volen que els altres partits que es presenten a les urnes signin la proposta, de manera que es comprometin per escrit a competir de manera “ètica”.

Pots consultar el “compromís ètic” clicant aquí.