Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Junts inaugura un nou espai cultural

Junts per Tiana inaugurarà un nou espai cultural al centre del poble. El local, situat a l’Avinguda Isaac Albéniz número 19, obrirà el dijous 12 de setembre amb una exposició sota el títol “Alegria”. Tal com explica la regidora Cristina Comas, l’objectiu d’aquest espai és tornar a activar la cultura a Tiana:

 

Des de Junts expliquen que el local estarà a disposició de totes les entitats i col·lectius de Tiana, artistes i professionals de manera gratuïta. La coordinadora de l’agrupació d’electors, Gemma Liñán, diu que l’espai es finança amb donatius personals i part del 20% de les retribucions que els 5 regidors de Junts per Tiana cedeixen:

 

Per utilitzar l’espai només cal omplir el formulari de sol·licitud que es pot descarregar de la web de Junts, disponible a partir del dia 12:

 

La Núria Fàbregas serà una de les encarregades de la programació cultural de l’espai:

 

Des d’ara i fins al mes d’abril ja s’han programat tres exposicions amb els seus respectius concerts:

 

La intenció és que sigui un lloc actiu, on constantment passin coses:

 

De moment, la primera activitat serà l’exposició que inaugurarà el local, “Alegria”, una mostra d’artistes locals amb obres amb referents festius, de celebració, de retrobament i d’alegria:

 

Liñán destaca la qualitat de l’exposició:

 

L’acte comptarà amb l’actuació musical d’Eduard Casal i Jordi Fàbregas:

 

La inauguració tindrà lloc per les dates de Festa Major i coincideix amb el dia que es commemoren els 35 anys de la mort de l’escriptora i il·lustradora Lola Anglada. El seu art serà un dels protagonistes de la mostra, juntament amb els germans Santilari, Mario Tarragó, Bianca Batlle, Josep Maria Galceran “Fletxa”, Marc Soldevila, Joel Yuste, Elena Llongueras, els germans Llimona i Raimon Sunyer.