Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Junts per Tiana agraeix el suport a la moció de censura a la resta de grups de l’oposició i repassa els reptes que haurà d’afrontar el nou govern

Junts per Tiana, PSC i Junts per Catalunya han formalitzat aquest 30 de març la moció de censura signant-la i entrant-la per registre a l’Ajuntament.

En la roda de premsa posterior, el portaveu de Junts per Tiana, Isaac Salvatierra, ha volgut agrair a la resta de partits de l’oposició el suport a la proposta i ha manifestat la seva satisfacció davant de l’arribada d’un nou govern per Tiana:

 

Salvatierra ha argumentat que la moció de censura ha estat una mesura necessària davant de la “situació de paràlisi institucional” que pateix l’Ajuntament de Tiana, que “ha propiciat la prorrogació dels pressupostos i l’aturament de la gestió d’altres temes importants per la vila”. En aquest sentit, el portaveu de Junts per Tiana ha al·legat tres motius concrets pels quals ha estat necessari recórrer a una moció de censura. El primer, la falta de suport de l’equip de govern, que en els darrers mesos ha estat governant sense tenir majoria absoluta:

 

El segon motiu que al·lega Salvatierra és el cas de transfuguisme de la regidora Marta Guàrdia, que al constar com a regidora no adscrita “va fer impossible un govern alternatiu a Tiana”:

 

Per últim, el tercer motiu que dona el portaveu de Junts per Tiana és la mala gestió del govern municipal:

 

Així doncs, els tres grups municipals de l’oposició han arribat a l’acord de presentar aquesta moció de censura amb la finalitat de formar un “govern d’emergència” capaç de revertir la situació, explica el portaveu de Junts per Tiana. Un govern que es formalitzaria al proper ple del 13 d’abril i que estaria format per Junts per Tiana i el PSC amb Isaac Salvatierra com a alcalde:

 

El portaveu de Junts per Tiana recalca que el nou govern haurà de fer front a una triple crisi: la derivada de la situació pandèmica, la derivada de la guerra entre Russia i Ucraïna i la crisi climàtica. A més, també haurà d’afrontar una crisi local que necessita la dinamització del comerç i la cultura “per evitar que el poble mori”: