Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Junts per Tiana estudia portar el cas de “transfuguisme” a la Fiscalia Anticorrupció

Dimecres va ser Junts per Catalunya Tiana i aquest mateix divendres el grup municipal socialista. Ara, Junts per Tiana també s’ha pronunciat sobre els fets ocorreguts el passat dimarts 27 de juliol durant la celebració del ple extraordinari.

Fonts de l’agrupació d’electors expliquen que estan estudiant portar el cas de “transfuguisme” de la regidora Marta Guàrdia, que ha sortit de Junts per Catalunya Tiana per passar al grup no adscrit, a la Fiscalia Anticorrupció.

Per a ells, el micro obert on es va sentir que el portaveu d’ERC, Jaume Darbra, deia que havia enviat un Whatsapp, suposadament a l’ex regidora de JuntsxCat, on demanava que hauria “de mirar d’ajudar” fins que no arribés el regidor Àlex Robles podria suposar una prova per un presumpte cas de “suborn encobert”, tenint en compte que Guàrdia compta amb una delegació especial per gestionar la residència i percep una retribució anual bruta de 10.000 euros per aquestes funcions.

Així doncs, des de Junts diuen que el que es va sentir a causa del micro obert podria evidenciar que aquest sou i la delegació comporten quelcom a canvi, com aguantar el govern, que amb la sortida de JuntsxCat es troba en minoria.