Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Junts per Tiana ha decidit no fer campanya pel 27-S

Junts no farà campanya pel plebiscit del 27-S.  Així ho va decidir ahir a la nit la seva assemblea i així ho va comunicar el seu portaveu municipal, Isaac Salvatierra.

L’eix central d’aquesta decisió de l’assemblea és que que Junts es va constituir i segueix treballant amb la voluntat de ser “un projecte estrictament local”, tal com va voler recordar Salvatierra:

 

El portaveu de l’agrupació d’electors va remarcar, un cop més, que Junts es compromet amb el caracter plebiscitari del 27-S i amb el sí a la independència. També “a fer el que calgui”, va dir, “per donar suport a aquest procés independentista”.

Junts pren la decisió de no fer campanya, tot i la proposta que havia llançat la setmana passada la cap de llista de Convergència, Olga Rué, per tal que les formacions sobiranistes fessin conjuntament la campanya del sí a Tiana. És a dir, perquè s’ajuntessin CiU, ERC, la CUP i Junts de cara al 27-S. Tampoc la CUP ha acceptat aquesta invitació.

El 27-s, els integrants de Junts per Tiana tindran llibertat de vot:

 

Junts participarà als actes del 11 de setembre a Tiana, han anunciat, “com a força política integrant del Pacte Local pel Dret a Decidir que és qui s’encarrega de l’organització dels actes”.

Noves preguntes de Junts a l’Ajuntament

D’altra banda, Junts per Tiana ha tornat a entrar una bateria de preguntes aquest dimarts a l’Ajuntament, adreçades a l’alcaldessa i a dos dels regidors de l’equip de govern. Igual que les que va entrar fa dues setmanes, aquestes tampoc han rebut, ara per ara, cap resposta del consistori. La regidora Cristina Comas ha criticat aquest silenci i el fet que els dos plens del juliol hagin estat extraordinaris i que, per tant, no hagin permès fer preguntes ni mocions.

 

Les preguntes que aquesta setmana ha entrat Junts a l’Ajuntament fan referència a diverses queixes que l’agrupació d’electors ha anat rebent aquest estiu dels usuaris de la piscina municipal:


En un comunicat emès avui, Junts reclama a l’alcaldessa, Ester Pujol, que la nova governança que va prometre en campanya “l’apliqui en el dia a dia i sigui més transparent i flexible a l’hora de crear espais de debat i trobada amb l’oposició”. Afegeixen que “ben diferent és el tarannà mostrat fins ara per ERC” amb qui el portaveu de Junts, Isaac Salvatierra, ha tingut aquesta setmana una reunió que Junts qualifica de “molt positiva”.