Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Junts Tiana celebra la presentació pública d’Isaac Salvatierra aquest dissabte

Al llarg de les últimes setmanes, els grups municipals de Junts Tiana i Esquerra Tiana han celebrat les assemblees per escollir el seu candidat a les eleccions municipals del 26 de maig. Quatre mesos abans, a l’octubre, el PSC Tiana també en va celebrar una.

En tots tres casos, els noms dels alcaldables han sortit per unanimitat. Així doncs, Isaac Salvatierra, Marta Martorell i Albert Sales, respectivament, seran els caps visibles de Junts, ERC i els socialistes.

Per presentar-los al públic tianenc, els tres grups han organitzat un acte que es celebrarà al llarg d’aquesta setmana i que serà el primer contacte directe dels candidats i candidata amb els vilatans.

https://twitter.com/JuntsTiana/status/1088503723687583747

Junts Tiana presentaran a l’actual portaveu de l’agrupació d’electors, Isaac Salvatierra, el proper dissabte 2 de febrer a dos quarts de set de la tarda a la Sala Albéniz. Des de Junts asseguren que serà un acte diferent, més amè i espontani que un míting polític:

 

L’acte el presentarà la periodista Laura Rosel i servirà, a més a més de per conèixer el candidat, de procés participatiu per fer el programa electoral:

 

Serà, doncs, un acte que barrejarà la política, el concurs i el joc participatiu:

 

Un joc on també es podran afegir els més petits de la casa. A la Sala d’Exposicions, Junts muntarà una ludoteca amb diverses activitats pensades per a que ells i elles també puguin donar les seves idees per Tiana.

Aquesta setmana també coneixerem el nom d’un nou candidat o candidata. El PDeCat-DC celebrarà la seva assemblea aquest dijous 31 de gener per escollir el seu alcaldable. Només faltarà saber, dels sis partits que formen part del consistori, el nom dels candidats del PP i la CUP Tiana.