Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Junts Tiana engega la màquina electoral amb una pàgina web renovada

Junts Tiana ha posat en marxa aquest dijous la màquina electoral per a les eleccions municipals del 26 de maig amb una renovació, la de la seva pàgina web.

El domini de l’agrupació d’electors, juntstiana.cat, ha transformat el seu aspecte per adequar-se a les eleccions: programa electoral, espai per a donacions, diferents espais de participació ciutadana i l’agenda amb tots els actes previstos són els principals eixos.

Des de Junts Tiana s’ha posat especial èmfasi en els diferents espais de participació ciutadana mitjançant els quals els tianencs i tianenques poden aportar les seves idees al projecte. És per això que s’ha obert una línia directa de WhatsApp i de Telegram per comunicar-se amb Junts, el candidat i els regidors.

També han volgut subratllar el concepte de transparència, mitjançant l’agenda institucionals dels regidors, l’activitats i actes de Junts Tiana i el calendari electoral. El primer acte important es farà el proper dimecres 16 de gener, al Casal, on es votarà el candidat per a les eleccions.

A més a més, mostren els comptes de l’agrupació, els mètodes de finançament i les iniciatives que es porten al ple municipal.

Una novetat destacada és que, per primer cop, l’agrupació d’electors ha obert un espai per a donacions, que funciona amb un model de crowdfunding.