Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Junts Tiana presenta a Isaac Salvatierra com a alcaldable

“Un poble educador, viu, verd i amb més transport públic” és el que busca Junts Tiana tal i com ho ha explicat avui el seu candidat a l’alcaldia, Isaac Salvatierra.

En la presentació pública del periodista com a alcaldable, el candidat ha presentat les propostes que té Junts Tiana pel municipi, entre les que destaquen un model de poble que fomenti la cohesió social, menys gris a Tiana i més transport públic de qualitat.

Segons Salvatierra, Junts Tiana treballarà sobre el programa electoral del 2015 a més de les “idees per Tiana”, una iniciativa on tindran en compte què busca el poble al municipi, de cara a les eleccions municipals d’aquest maig. Durant la presentació a la Sala Albéniz, el partit ha recollit idees dels assistents per saber que és allò que necessita Tiana. Tot i això, després de quatre anys a l’oposició, Junts Tiana té algunes propostes clares:

– Reduir un 10% les quotes de les escoles bressol.

– Desenvolupar un programa pilot per ajudar a millorar l’anglès dels tianencs i tianenques.

– Promoure diversos ajuts com ara pel lloguer o per la gent gran.

– Crear un espai familiar municipal.

– Modernitzar el comerç local, per exemple amb ventes digitals.

– Presentar un principi d’equitat de gènere.

– Reformar i modernitzar el cos policial.

– Millorar la transparència de l’Ajuntament.

 

De manera resumida, la idea de poble de Salvatierra és la següent:

 

A més, l’alcaldable de Junts ha fet referència al carril bici del carrer Santiago Rusiñol, ja que el seu partit era partidari d’una zona 30 perquè “Tiana no és Barcelona”:

 

Isaac Salvatierra és periodista i després d’una llarga carrera professional s’ha passat a la política municipal on té clar quins errors polítics no cometrà. L’alcaldable busca un discurs polític diferenciat de la resta basant-se en paraules plenes i no buides:

 

Durant la presentació del candidat de Junts Tiana, les periodistes Gemma Liñan i Laura Rosel han destacat la figura de Salvatierra per la seva experiència com a periodista polític. Després d’anys d’anàlisi i crítica, les periodistes consideren que l’alcaldable de Junts té les eines necessàries per ser un bon alcalde. Salvatierra porta implicat amb Tiana des que amb 19 anys va fundar Ràdio Tiana i ara vol implicar-se com alcalde sota aquests tres verbs: Implicar, treballar i innovar.

 

Grup Junts Tiana per les eleccions municipals d’aquest maig.