Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Junts vol negociar el pressupost municipal “només amb l’alcaldessa”

El portaveu de Junts, Isaac Salvatierra, ha anunciat durant el ple d’aquest dimarts que l’agrupació d’electors només negociarà els pressupostos per a l’any 2017 amb l’alcaldessa, Ester Pujol.

 

Isaac Salvatierra ho ha argumentat durant la rèplica de la pregunta que ha fet Junts sobre en quin punt es troba la redacció i aprovació del Pla d’Actuació Municipal de Tiana 2015-2019, després d’enumerar tota la llista d’incompliments del pressupost d’aquest 2016 que Junts considera que ha fet l’equip de govern.

Salvatierra també ha fet constar, al ple d’aquest dimarts, el “menysteniment del ple com a expressió sobirana del poble”. El portaveu de Junts ha exposat que per a l’equip de govern “els plens ara mateix són un tràmit”. “Si poguessin, ho aprovarien tot en junta de govern”. I ha recordat al govern un cop més: “No oblidin que aquest govern està en minoria”.

Recordem que el desembre passat, Junts per Tiana es va abstenir en la votació del pressupost municipal pel 2016, tot i que van deixar clar que en valoraven l’increment en beques i ajuts socials. El seu portaveu, Isaac Salvatierra, va criticar la “pobra” inversió i els “pocs ajuts” que aquell pressupost municipal atorgava, segons la formació d’electors, al comerç local.

El pressupost pel 2016 es va aprovar amb els vots favorables del PSC, ERC, Cup i PP i l’abestenció de l’aleshores grup municipal de Convergència, juntament amb Junts per Tiana.